MALZEMELER ;yarim kilo kuzu eti,200 gr kuyruk yag,toz biber,pide ekmek
SALATA MALZEMESI; 3 tane kuru sogan,sumak ,limon,3 domates,maydanoz
Once eti findik buyuklugunde dograyin,kuyruk yagini da ayni olcude dograyin.Daha sonra sise iki tike et bir kuyruk olarak dizin.Tuzunu kirmizi biberini atin,pismeye hazir hale gelmistir.Tabi ki bu arada mangal yanmis olacak ve komurler kor haline gelmeli .
Sogan salatasi icin ,soganlar ince ince halka seklinde dogranir,tuz ve limonlaovulur,sumakatilir ve en son maydanoz eklenir.
Ezme salata icin;domates cok kucuk bir sekilde kup kup dogranir ,soganlar da ayni sekilde kup kup dogranir ve birbirine karistirilir.Toz biberi yagi,limonu ,tuzu ve maydanozu eklenir.
Hazirlanan etler mangalda arkali onlu pisirilir,ekmekler etin yagi ile yaglanir ve servise hazir olur.Afiyet olsun..
SALATA MALZEMESI; 3 tane kuru sogan,sumak ,limon,3 domates,maydanoz
Once eti findik buyuklugunde dograyin,kuyruk yagini da ayni olcude dograyin.Daha sonra sise iki tike et bir kuyruk olarak dizin.Tuzunu kirmizi biberini atin,pismeye hazir hale gelmistir.Tabi ki bu arada mangal yanmis olacak ve komurler kor haline gelmeli .
Sogan salatasi icin ,soganlar ince ince halka seklinde dogranir,tuz ve limonlaovulur,sumakatilir ve en son maydanoz eklenir.
Ezme salata icin;domates cok kucuk bir sekilde kup kup dogranir ,soganlar da ayni sekilde kup kup dogranir ve birbirine karistirilir.Toz biberi yagi,limonu ,tuzu ve maydanozu eklenir.
Hazirlanan etler mangalda arkali onlu pisirilir,ekmekler etin yagi ile yaglanir ve servise hazir olur.Afiyet olsun..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder