lezzet dunyasi
6 Mart 2014 Perşembe
BALIK PILAKI
MALZELER ;
3 domates
2 sogan
3 yesil biber
2 dis sarimsak
1-2 defne yapragi
1 limon
1 kahve fincani zeytinyagi
6 - 7dal maydanoz
tuz karabiber
1 su bardagi salcali su
YAPILISI;
1- Firin tepsisine temizlenip dilimlenmis baliklar, dilimlenmis biberler, dogranmis sogan, dogranmis domates ve defne yapragi, tuz, karabiber, sarimsak konur.
2- 1 bardak salcali su ilave ederek orta hararetli firinda pisirilir.
3- Ustune limon suyu sikilir ve maydanoz dilimleri konulup servis yapilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder