- MALZEMELR : 300 gr kusbasi et, yarim su bardagi et suyu,4 tane dolmalik biber ,4 domates.350 gr misir tanesi, 250 gr bezelye.2 havuc.1 cay kasigi nisasta,tuz ,karabiber ,100 gr margarin YAPILISI :Eti yikayin ve suzulsun. Margarini eritin, et parcalarini bu yagda 10 dakika kadar kizartin.Uzerine et suyunu dokun.Tencerenin agzini kapatip 30 dakika pissin.Dolmalik biberleri ve domatesi ince cubuk seklinde kesin,havucu da ayni sekilde kesin. B utun sebzeleri ete ilave edin baharatini ekleyin.Kisik ateste pisirin.Atesten inmeden once nisastayi uzerine dokun (nisastayi az bir suda eritin ) ve sicak sicak servis edin .Afiyet olsun
6 Mart 2014 Perşembe
TEKSAS USULU MISIR YEMEGI
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder