13 Mart 2014 Perşembe

KARIDESLI ITALYAN MANTISI

MALZEME:
1 paket karides
1 italyan mantisi ravioli  (yada hangi makarnayi seviyorsaniz onu kullanin )
2 adet domates
2-3 çorba kaşığı domates püresi
1 adet yeşil biber
2 diş sarımsak
¼ demet maydanoz
1 çay bardağı krema
1 çay bardağı zeytinyağı
Tuz, karabiber,konserve bezelye 1 kutu
YAPILIŞI:
1- Mantiyi  haşlayın. Derin bir tavada zeytinyağını ekleyin, doğranmış sarımsakları ve biberleri 1 dk. pişirin.bezelyeleri de ekleyin pissin.
2- Buzluktan çıkardığınız Karidesleri ekleyip 15 dk. daha pişirin.
3- Kremayı, ince doğranmış maydanozu, tuzu ve karabiberi ekleyin son olarak suyunu süzdüğünüz mantiyi da tencerenize ekleyin. 2 -3dakika daha pişirdikten sonra mantili karidesiniz hazirdir.Afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder