MALZEMELER :
• 6 dilim tost ekmeği
• 2 adet yumurta
• 1 kasik teryag
• 1,5 su bardağı süt
• 2 tatlı kaşığı pudra şekeri
• 1 tutam tuz ,3-4 dilim salam,kasar peyniri
• 2 adet yumurta
• 1 kasik teryag
• 1,5 su bardağı süt
• 2 tatlı kaşığı pudra şekeri
• 1 tutam tuz ,3-4 dilim salam,kasar peyniri
YAPILISI ;tost ekmeklerinin arasina,salami ve peyniri koyun.
1. Bir kabın içine süt, pudra şekeri, tuz ve yumurtayı ilave edip iyice çırpın.2. Ekmekleri çırptığınız karışıma batırıp çıkartın.
3. Yapışmaz teflon tavayı ıslatın ve bir miktar tereyağı ile yağlayın.
4. Ekmeklerin iki yüzü de altın sarısı renk alana kadar kısık ateşte pişirip servis yapın.Afiyet olsun.
3. Yapışmaz teflon tavayı ıslatın ve bir miktar tereyağı ile yağlayın.
4. Ekmeklerin iki yüzü de altın sarısı renk alana kadar kısık ateşte pişirip servis yapın.Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder