bulabilirseniz hazir cesnili ekmek kirintisi,yarim su bardagi un,tuz,karabiber3 corba kasigi margarin,2 yemek kasigi hindistan cevizi ,1 bardak sut ,1 bardak et suyu YAPILISI:kiymalari birbirine karistirin.Yumurtalari kiymanin uzerine kirin,ekmek kirintilarini veya galate ununu, baharati ,tuzu,hindistan cevizini ve sutu kiymaya ekleyin,iyice yogurun,kiymadan kucuk kofteler yapin.Yagi da iyice kofteleri kizartin.Koftelerii daha buyuk bir tavaya alin,kalan yagda yarim bardak unu sarartin buna agir agir et suyunu katin,topaklanmamasi icin dikkat edin.Sos sulu iken koftelerin uzerine dokun.Agir ateste 1 saat kadar pissin.Daha sonra sosusyla birlikte cukur bir servis tabagina alin.muhtesem bir lezzet cikiyor ortaya.Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder