2 Mart 2014 Pazar



  1. Ilk tarifim tatli tarifi olsun diyorum.                                                                                                                    pudingli pasta;    malzemeler:425 gr margarin,4 yumurta,2 bardak sut,200 gr un,1 tatli kasigi kabartma tozu,1 paket vanilya,1 paket vanilyali puding,375 gr seker,100 gr dovulmus badem,30 tane kiraz tanesi (dondurlmus olabilir)    YAPILISI; 200 gr margarini sekerle birlikte kopuk haline gelene kadar cirpin.yumurtalari ilave edin,un kabartma tozunu karistirin.Kek kalibini yaglayin icine bir tutam un serpistirin yapismamasi icin,hamuru icine dokun.Onceden isinmis firinda ustu kizarincaya kadar pisirin,sogutun.pudingi yapmak icin sekeri,sutu vanilyayi ve vanilyali pudingi atese koyun karistirarak pisirin ve sogutun.pudingin icine kalan margarini ekleyin iyice karistirin.Keki ortadan enine ikiye bolun,icine pudingi surun,bademi seker ve margarinle(25 gr) sararana kadar kavurunve pudingle suslenmis pastanin uzerine serpin.Yapimi cok kolay ve herkes tarindan sevilen bir pasta.Afiyet olsun        


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder